ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

الهه محمدی را پس از حدود ۶۰ روز در بند ۲۰۹ اوین بلاتکلیف نگه داشته‌اند

همسر الهه محمدی می‌گوید به‌خاطر بلاتکلیفی و شرایط نامناسب زندان چهره‌اش لاغر شده بود. آنچه در او باقی مانده مقاومت است و دلتنگی برای دوستان و هم اتاقی‌های سابقش.

دو ماه از بازداشت الهه محمدی، خبرنگار روزنامه‌ هم‌میهن که برای پوشش مراسم خاکسپاری ژینا امینی به سقز سفر کرده بود می‌‌گذرد‌. با وجود اتمام روند تحقیقات و بازجویی‌ها او هم‌چنان بلاتکلیف در بند ۲۰۹ زندان اوین محبوس است. او ۱۷ روز را تحت فشار و در سلول انفرادی ۲۰۹ وزارت اطلاعات سپری کرده است.

سعید پارسایی همسر او که دیروز سوم آذر به همراه خانواده، الهه محمدی را ملاقات کرده خبر داده است:

«بی‌خبری و بلاتکلیفی و شرایط نامناسب زندان رنجورش کرده بود. چهره‌اش لاغر شده بود. آنچه در او باقی مانده مقاومت است و دلتنگی و خواهرانگی برای دوستان و هم اتاقی‌های سابقش. زندانیان دیگر می‌آیند و می‌روند و او گویی میزبانی است که به اتاقش میهمان می‌آید.»

سعید پارسایی نوشته علی‌رغم شرایط روحی بد خانواده الهه محمدی، تمامی پیگیری‌های خانواده و وکیل بی‌جواب مانده است و به گفته محمدعلی کامفیروزی، وکیل الهه این بازداشت و رفتار دستگاه قضایی خلاف قانون است.

الهه محمدی روز هفتم مهر در مسیر رفتن به بازجویی در خیابان بازداشت شد. مأموران امنیتی چهارم مهر به خانه‌اش هجوم برده و وسایلش را ضبط کرده بودند. مدتی بعد از دستگیری او وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه در بیانیه‌ای مشترک علیه او و نیلوفر حامدی خبرنگار روزنامه شرق اتهاماتی واهی مطرح کردند و این دو روزنامه‌نگار شناخته‌شده را آموزش‌دیده سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای بیگانه خواندند.

این رویه‌ای است که حاکمیت جمهوری اسلامی در پیش گرفته تا بر روزنامه‌نگاران و زندانیانی که در این اعتراضات دستگیر شده‌اند بیشتر فشار آورد.

در پاسخ به این اتهامات بیش از ۵۰۰ فعال رسانه‌ای و بیش از ۳۵۰ فعال مدنی در حمایت از حامدی و محمدی بیانیه دادند و ادعای مطرح‌شده را بی‌اساس عنوان و محکوم کردند.

از آغاز قیام ژینا و اعتراضات سراسری مردم معترض ایران بر اساس خبررسانی فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران در ماه گذشته، دست‌کم ۲۵ خبرنگار دستگیر شده‌اند. هشت تن از روزنامه‌نگارانی که بازداشت شده بودند به قید وثیقه آزاد شده‌اند اما ۱۶ تن دیگر هم همچنان در بند نیروهای امنیتی هستند. الهه محمدی و نیلوفر حامدی جزو روزنامه‌نگارانی هستند که همچنان در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

سازمان گزارشگران بدون مرز در سال ۲۰۲۲ اعلام کرد که ایران در شاخص آزادی رسانه‌ها از میان ۱۸۰ کشور جهان در رتبه ۱۷۸ و در قعر جدول قرار دارد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • فرهاد - فرهادیان

    اگر این حکومت پاسخگو بود که اوضاع این مملکت اینگونه فشل نبود اینها حتی عرضه ی تهیه دارو ندارند 43 سال است دائم آب برق تلفن گاز قطع می شود و عرضه ندارند ساده ترین کارها را به سامان کنند اساسا مردم برای اینها اهمیتی ندارد آنها باید پاسخگوی دیکتاتور باشند که خدای آنهاست حکومتی مسخ شده توسط خودش . سرنگونی و براندازی این حکومت از نان شب هم واجب تر است