ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بحران سیاسی در ژاپن: حزب لیبرال اکثریتش را از دست داد و سرنوشت کابینه مبهم شد

نتیجه انتخابات پارلمانی روز یکشنبه ۲۷ اکتبر/ ۶ آبان برای حزب لیبرال دموکرات حاکم یک کابوس سیاسی بود. این انتخابات که چند ماه پس از افشای رسوایی و سوء‌استفاده مالی حزب لیبرال دموکرات و شماری از اعضای کابینه برگزار شد، پارلمانی معلق در ژاپن شکل داد. حزب لیبرال دموکرات حاکم توانست تنها ۱۹۱ کرسی به دست آورد. به دست آوردن اکثریت در پارلمان ژاپن نیاز به کسب دست‌کم ۲۳۳ کرسی دارد. این بدترین نتیجه انتخابات برای حزب لیبرال دموکرات ژاپن از زمان به کنترل گرفتن دولت در نتیجه انتخابات سال ۲۰۰۹ است. بزرگترین حزب مخالف یعنی حزب دموکراتیک مشروطه در این انتخابات ۱۴۸ کرسی کسب کرد و آن‌ها هم نتوانستند حدنصاب تشکیل دولت را به دست آورند. این حزب در انتخابات قبلی ۹۸ کرسی به دست آورده بود که نتایج فعلی به نوعی پیروزی برای آن‌ها خواهد بود. حزب لیبرال دموکرات گفته است که برای تشکیل دولت به دنبال ائتلاف با فراکسیون‌های کوچک‌تر پارلمانی است و مذاکراتی با آن‌ها آغاز کرده است.

آرشاک قوکاسیان از دوبلورهای قدیمی ایران در مهاجرت درگذشت

آرشاک قوکاسیان، مدیر دوبلاژ قدیمی سینما و تلویزیون ایران در سن ۸۰ سالگی در شهر تورنتو کانادا درگذشت. قوکاسیان از سال ۱۳۶۱ به کانادا مهاجرت کرده بود و سال‌ها از دوبلاژ کناره‌گیری کرده و در سال‌های پایانی زندگی خود به بیماری آلزایمر مبتلا شده بود. قوکاسیان مهرماه سال ۱۳۲۳ در تهران متولد شد و فعالیت دوبله خود را از سال ۱۳۳۹ آغاز کرد. او اولین دوبلور مسیحی در ایران بود. یکی از ویژگی‌های آرشاک قوکاسیان، جوانی صدای او و توانایی او در انعطاف‌پذیری صدا و تطبیق با شخصیت‌های مختلف بود. او توانست نقش‌های مختلفی را از شخصیت‌های جدی تا طنز دوبله کند. قوکاسیان در طول فعالیت حرفه‌ای‌اش، به‌ویژه در دوبله فیلم‌ها و سریال‌هایی همچون «محمد رسول‌الله»، «دایی جان ناپلئون»، «در امتداد شب»، «بر باد رفته»، «گتسبی بزرگ»، «شاهزاده و گدا»، «جنگ ستارگان ـ قسمت نهم» و «۷ مرد ارتشی» توانست جایگاه ویژه‌ای برای خود به‌دست آورد و صدایش در ذهن مخاطبان ماندگار شود. از مهم‌ترین نقش‌هایی که صدای آرشاک قوکاسیان را در یادها نگاه داشته، حرف زدن به جای سعید کنگرانی در سریال «دایی جان ناپلئون»، ساخته ناصر تقوایی و فیلم‌های «در امتداد شب»، ساخته پرویز صیاد، «دایره مینا» ساخته داریوش مهرجویی و «سرایدار» ساخته خسرو هریتاش است. آرشاک قوکاسیان که پدرش طلاساز بود تا سال ۱۳۸۸ در کانادا به حرفه طلاسازی اشتغال داشت.

سخنگوی قوه قضائیه: رفع حصر در صلاحیت شورای عالی امنیت ملی است

اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه جمهوری اسلامی درباره رفع حصر میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی، گفت: «این موضوع در صلاحیت مصوبات شورای عالی امنیت ملی بوده لذا آن‌ها ورود می‌کنند و هر زمان سیاست‌گذاری لازم را انجام دهند، اطلاع‌رسانی لازم صورت خواهد گرفت.» اسدالله بادامچیان، دبیرکل حزب مؤتلفه ۲۸ مهرماه گفته بود که میرحسین موسوی و مهدی کروبی در حصر نیستند و تنها از آن‌ها حفاظت می‌شود تا کسی آن‌ها را نکشد. بادامچیان در این اظهار‌نظر نامی از زهرا رهنورد یکی دیگر از محصوران در ۱۴ سال گذشته نیاورده بود. سخنگوی قوه قضائیه در مورد سخنان بادامچیان که گفته بود موضوع حصر پایان یافته است، گفت: «باید این سوال را از کسی که این موضوع را مطرح کرده پرسید باید از کسی که گفته این اتفاق افتاده است منشأ حرفش پرسیده شود.» اصغر جهانگیر در پاسخ به این پرسش که پیگیری قوه قضائیه درباره رفع حصر به چه صورتی است گفت: ‌ «قوه قضائیه براساس سیاست‌های کلی نظام عمل خواهد کرد.» زهرا رهنورد، میرحسین موسوی و مهدی کروبی از رهبران جنبش سبز در ایران هستند که از بهمن ۱۳۸۹ تا کنون در حصر خانگی هستند. در هفته‌های گذشته خبرهایی از رفع حصر مهدی کروبی منتشر شده بود که از طرف خانواده کروبی تأیید نشد. فرزندان زهرا رهنورد و میرحسین موسوی هم می‌گویند تغییری در وضعیت حصر پدر و مادرشان صورت نگرفته است.

نیروی انتظامی استان کرمان بیش از ۳۸ هزار افغانستانی را دستگیر و به مرز بازگردانده است

سردار ناصر فرشید، فرمانده انتظامی استان کرمان دوشنبه ۷ آبان گفت: «بیش از ۳۸ هزار نفر تبعه خارجی غیرمجاز در استان کرمان دستگیر و به مرز برگشت داده شده است.» ناصر فرشید همچنین از اصناف خواست که «اتباع خارجی غیرمجاز» به کار نگیرند و در این زمینه با نیروی انتظامی همکاری کنند. مسئولان جمهوری اسلامی به‌طور معمول از پناهجویان افغانستانی با عنوان «اتباع خارجی» یاد می‌کنند. ایران در دو سال اخیر صدها هزار افغانستانی را اخراج کرده است. مقام‌های دولتی ادعا می‌کنند تمام «اتباع» اخراج‌شده غیرمجاز بودند، با این حال مهاجران دارای کارت اقامت نیز همواره با خطر اخراج از ایران روبه‌رو هستند. افغانستانی‌ها که بیشترین جمعیت مهاجران در ایران را تشکیل می‌دهند هیچ‌گاه از سوی حکومت به‌عنوان پناهنده پذیرفته نشدند. اقامت افغانستانی‌ها در دست‌کم ۱۹ استان ایران کاملاً ممنوع و اشتغال‌شان به گروه‌های شغلی که «پست» خوانده می‌شوند، محدود شده است.