ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

زینب اسماعیلی (دایه زینب) از مادران صلح کردستان به شش سال حبس محکوم شد

احکام زندان برای دایه زینب به صورت کاملا غیابی توسط شعبه اول دادگاه سنندج صادر شده است.

زینب اسماعیلی (دایه زینب)، از مادران صلح (آشتی) کردستان که ۵۸ سال دارد، توسط شعبه یکم دادگاه سنندج به صورت کاملا غیابی به تحمل شش سال حبس محکوم شد.

دایه زینب (زینب اسماعیلی)

به گزارش سازمان حقوق بشری هه‌نگاو، زینب اسماعیلی معروف به «دایه زینب» از اعضای «مادران صلح» در کردستان، به صورت غیابی توسط دادگاه انقلاب به اتهام عضویت در حزب کارگران کردستان (پ‌پ‌ک) به پنج سال زندان و به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به تحمل یک سال زندان محکوم شد.

احضاریه دادگاه تنها از طریق پیامک به تلفن همراه به زینب اسماعیلی ابلاغ شده بود و از آنجایی که تلفن همراه او پیش‌تر صبط شده بود، از زمان برگزاری دادگاه و حضور در آن اطلاع نداشت. در نهایت دادگاه به صورت غیابی احکام زندان را برای زینب اسماعیلی صادر می‌کند.

به گفته یک منبع آگاه در گفت‌وگو با سازمان حقوق بشری هه‌نگاو، خانواده دایه زینب پس از مطلع شدن از حکم صادر شده، با معرفی وکیل درخواست واخواهی کرده‌اند. شنبه یکم آذر ۹۹ نشست دادگاه دایه زینب در شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج به ریاست قاضی سعیدی برگزار شده است.

زینب اسماعیلی پیش‌تر در تاریخ هشتم اسفند ماه ٩٨ توسط  نیروهای ادارە اطلاعات شهرستان دهگلان واقع در استان کردستان بازداشت و پس از یک ماه با سپردن وثیقه، به صورت موقت تا زمان برگزاری دادگاه از بند زنان کانون اصلاح و تربیت سنندج آزاد شد.

 دایه زینب، مادر محمدامین امیری، از اعضای یگان‌های مدافع خلق است که در سال ۲۰۱۴ در جریان دفاع از شهر کوبانی (در سوریه) در مقابل حمله نیروهای داعش جان باخت.

«ماداران آشتی کردستان» سازمانی کوچک متشکل از تعدادی از مادران جان‌باختگان و زندانیان سیاسی اعدام شده کُرد است. هدف این مادران کمک به برقراری صلح و حق‌ دادخواهی است. در سال‌های گذشته فشار و آزارهای نهادهای امنیتی از طریق احضارهای مکرر مادران آشتی به ویژه در شهرهای سنندج، مریوان و دهگلان افزایش یافته است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.